League of Legends Champions

Voor wie nog niet bekend zou zijn met het razend populaire League of Legends geven we hier nog wat extra informatie. Champions zijn de helden waarvan de spelers van League of Legends zich bedienen op het spelletje te kunnen spelen. Als speler heb je zelf de keuze tussen een aantal champions, en daarbij zijn zowel hun vaardigheden als hun persoonlijkheid van belang. We kunnen ons levendig voorstellen dat je het liefst een held uitkiest die het best bij je past. Ook al speelt het spel zich af in de virtuele leefwereld, het is wel de bedoeling dat je spelervaring zo levensecht mogelijk is.

New Champions

Iedere week komen er nieuwe league of legends champions uit. Champions oftewel helden zijn erg belangrijk bij het spelen van League of Legends omdat de keuze van een held een groot impact heeft op het verdere spelverloop, en je mogelijkheden om vorderingen te maken in het spel.

League of Legends Champions

Daarom leek het ons gepast hieraan een artikel te besteden. De helden worden gecontroleerd en gemanipuleerd door de spelers en zijn als dusdanig de protagonisten in het spel. Ze worden voorgesteld als spelers met een eigen persoonlijkheid. De redenen waarom ze toetreden toe de League of Legends kan nog al eens verschillen. Net zoals bij een echt leger eigenlijk. Soms hebben ze trouw gezworen aan een bepaald land. Soms zijn het gewoon toegewijde strijders die zichzelf willen bewijzen, anderen worden dan weer voorgesteld als een soort gevangenen van de League, en nog anderen zijn dan weer afkomstig uit een heel andere wereld. Je kunt wel stellen dat iedere held zo zijn reden heeft om tot de league te behoren.

Champion en Summoner samen

Om ingelijfd te worden bij de League moet iedere held eerst gekeurd en beoordeeld worden door het oorlogsinstituut (Institute of War). Een summoner gaat na wat de motieven zijn van de held, maar eigenlijk zijn deze intenties helemaal niet van tel wanneer het gaat om een toelating tot de league te bekomen. Het gaat er vooral om na te gaan of de held wel bereid is om zijn geest te laten onderzoeken door de summoner. Zo kunnen mentale gedachten gedeeld worden als zijnde van één persoon.

Meer en meer champions

Riot Games ontwikkelt steeds nieuwe helden voor League of legends, en iedere held beschikt over unieke krachten, kenmerken en heeft zijn eigen persoonlijkheid. Bij de lancering van dit spel, werden er zo’n 40 helden voorgesteld, en sindsdien wordt er per twee weken een nieuwe voorgesteld. Tegelijkertijd zijn er constant zo’n 8 – 10 nieuwe helden in ontwikkeling.

Een overzicht van bestaande helden is terug te vinden op de homepage van League of Legends. Neem zeker een kijkje vooraleer je begint te spelen, want wie bezint vooraleer hij begint, haalt de beste resultaten!League of Legends Champions

Voor wie nog niet bekend zou zijn met het razend populaire League of Legends geven we hier nog wat extra informatie. Champions zijn de helden waarvan … Meer →


League of Legends Server Status

Niets is zo vervelend als serverstoringen of een offline server bij je favoriete spelletje. Jammer genoeg is dit een fenomeen dat zich wel eens voordo… Meer →


League of Legends Gameplay

Hoe speel je League of Legends? De onderstaande toelichting en video geeft een eerste overzicht.… Meer →